Blog

Hagyaték felszámolás, felvásárlás és kiürítés.

Hagyaték Értékbecslő
2023.01.07 14:58
Hagyaték felszámolás, felvásárlás és kiürítés.

Hagyaték felszámolás, felvásárlás és kiürítés. Mindegy, hogyan nevezzük. Minden esetben tudunk segíteni Önnek. Gyorsan, szakszerűen, azonnali készpénzért. A hagyaték felvásárlás és értékbecslés nagy szakértelmet és körültekintést kíván.

Több mint 40 éves tapasztalattal mi ezt pontosan tudjuk. Hagyatékok értékbecslése kapcsán többször látjuk, hogy a hozzátartozók és eladók szemében értéktelennek hitt tárgyakat, régiségeket és hagyatékokat is felfedezzük. Ezen értéktelennek hitt hagyatékok pontos piaci értékét meghatározzuk és legtöbbször a többszörösét is megkapja készpénzben érte az eladó, mint amennyire elsőre számított. Egyes esetben volt rá példa, hogy több millió forintnyi hagyatékot, tárgyat is sikerült így felértékelni.

Országosan lakás, ház és nyaraló értékbecslés és felvásárlás készpénzért! Keressen minket elérhetőségeinken! 

Hagyaték értékbecslése és felvásárlása szolgáltatásunkat az ország egész területén végezzük, vagyis Budapesten, Pest megyében éppúgy mint Nyíregyházán, vagy éppen Pécsett.

A kiszállás minden esetben ingyenes, Önnek külön pénzébe nem kerül, mindössze egy előzetes telefonon egyeztetés szükséges, hogy az Ön számára legmegfelelőbb időpontban tudjuk találkozni.

A kiszállás mellett az értékbecslés is ingyenes. Vagyis több mint 40 éves tapasztalattal rendelkező kollégánk fog Önnek segíteni. A tapasztalat itt azért különösen fontos, mert kollégánk tisztában van az aktuális piaci árakkal és ezért a legtöbbet tudja Önnek ajánlani az eladásra kínált hagyatékáért, régiségéért.

Hagyatékok felszámolás

Igen, mi hagyatékok teljes felszámolását is vállaljuk. Felszámolás során minden megvásárolunk azonnali készpénzért és minden elszállítatunk. Hagyaték felszámolást Budapesten és országosan is végzünk.

Hagyatékok kiürítése

Hagyatékok gyors kiürítése fizetéssel, aktuális piaci áron, szakemberek segítségével. Hagyatékok kiürítése során ingatlanát is megvesszük egyedi egyeztetést alapján. Hagyaték kiürítést Budapesten és országosan is vállalunk.

Hagyatékok Előértékbecslése

Fontos tartjuk hangsúlyozni, hogy hagyatékok esetén vállalunk előértékbecslést is. Előértékbecslés olyan esetekben fontos, mielőtt a hatóság által kirendelt értékbecslő felértékeli a hagyatékot. Mivel Ön így előre ismerni fogja hagyatéki tágyainak, régiségeinek aktuális piaci értékét és a hivatalból kirendelt értékbecslő nem fogja rossz információkkal ellátni Önt.

Hagyaték felvásárlása ingatlannal együtt is

Nálunk lehetősége van az ingatlan és a teljes hagyatékot is értékesíteni. Készpénzes vásárlóink, befektetőink az ingatlanért és ingóságért is azonnal tudnak fizetni Önnek. Vagyis a teljes hagyatékot felvásároljuk ingatlannal együtt is.

Ház és lakás teljes kiürítés és lakás lomtalanítás

Hagyaték felvásárlás során kérésére a teljes lakást kiűrítjük. Gondoskodunk a gyors elszállításról. Az értéktelen tárgyakat is elszállítjük, csak az üres falak maradnak, amennyiben ügyfelünk ezt szeretné.

Hagyatéki költségek, adók, illetékek

Rokon, hozzátartozók számára a hivatalos adók, illetékek nagy költséget, kiadást jelenthetnek, mely súlyosan megterhelheti a családi kasszát. Egy-egy tárgy, régiség magas áron történő felvásárlásável tudunk segíteni Önnek és családjának. Elvégezzük Önnek az értékbecslést majd megegyeztés esetén készpénzért megvásároljuk a hagyatékot.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken:

BUDA: Exkluzív bemutatóterem  - Budapest 1. kerület Tigris utca 64. ( Hegyalja út mellett) Tel.: +36-30-713-8855

Írjon nekünk, visszahívjuk!

E-mail: hagyatekokfelvasarlasa@gmail.com készpénzért megvásároljuk a hagyatékot.