Almenü 3

Kik vagyunk?

Családunk több mint 40 éve foglalkozik régiség kereskedelemmel és hagyaték felvásárlással. A családi hagyományt nagy szakértelemmel és hozzáértéssel, naprakész információk, árak ismeretében végezzük, ez biztosítja, hogy Önnek a legtöbb készpénzt tudjuk kifizetni a hagyatékáért, régiségéért. Az értékbecsléshez úgy gondoljuk évtizedes tapasztalat szükséges, megfelelő szakértelem nélkül nem lehet pontos munkát végezni. Ezért mielőtt dönt, kérje ki hagyaték szakértőink véleményét bátran.

Mit vásárolunk?

Hagyatékokat ingatlannal együtt is felvásárolunk: Festmények, bútorok, ékszerek, órák, porcelánok, szobrok, könyvek, régi fegyverek szőnyegek mind-mind értéket képviselnek, ne dobja ki ezeket fillérekért. Becsültesse fel és kapja meg érte a legmagasabb piaci árat készpénzben.

Régiség felvásárlás 

Régiség felvásárlás természetesen nemcsak régiségekre vonatkozik, hanem antik tárgyakra, festményekre, porcelánokra, ékszerekre. Régiség felvásárlás során ugyanúgy ingyenes értékbecslést biztosítunk, mint a hagyaték felvásárlás során. Régiség boltunkban a régiség kereskedő szakemberek profi tanácsadást biztosítanak Önnek és megegyezés esetén készpénzben fizetnek is.

Hagyaték felszámolása

Hagyatékát gyorsan, precízen, szakszerűen felszámoljuk azonnali készpénzért. Hagyaték felszámolást Budapesten és országosan is végzünk.

Hagyaték felvásárlása

Hagyatékot felvásárlunk azonnal.

Hagyaték kiürítése

Hagyatékot, teljes lakást kiürítjük. Kiürítést gyorsan, azonnali pénzért Budapesten és országosan elvégezzük. Ingyenes értékbecsléssel.

Hagyatékok Előértékbecslése

Fontos tartjuk hangsúlyozni, hogy hagyatékok esetén vállalunk előértékbecslést is. Előértékbecslés olyan esetekben fontos, mielőtt a hatóság által kirendelt értékbecslő felértékeli a hagyatékot. Mivel Ön így előre ismerni fogja hagyatéki tágyainak, régiségeinek aktuális piaci értékét és a hivatalból kirendelt értékbecslő nem fogja rossz információkkal ellátni Önt.

Hagyaték felvásárlása ingatlannal együtt is

Nálunk lehetősége van az ingatlan és a teljes hagyatékot is értékesíteni. Készpénzes vásárlóink, befektetőink az ingatlanért és ingóságért is azonnal tudnak fizetni Önnek. Vagyis a teljes hagyatékot felvásároljuk ingatlannal együtt is.

Ház és lakás teljes kiürítés és lakás lomtalanítás

Hagyaték felvásárlás során kérésére a teljes lakást kiűrítjük. Gondoskodunk a gyors elszállításról. Az értéktelen tárgyakat is elszállítjük, csak az üres falak maradnak, amennyiben ügyfelünk ezt szeretné.

Hagyatéki költségek, adók, illetékek

Rokon, hozzátartozók számára a hivatalos adók, illetékek nagy költséget, kiadást jelenthetnek, mely súlyosan megterhelheti a családi kasszát. Egy-egy tárgy, régiség magas áron történő felvásárlásável tudunk segíteni Önnek és családjának. Elvégezzük Önnek az értékbecslést majd megegyeztés esetén készpénzért megvásároljuk a hagyatékot.